Suoraan sisältöön

Vanhempaininfo -webinaarit oppimisvaikeuksista vanhemmille

Vanhempaininfo -webinaarit oppimisvaikeuksista eli “Olisipa vanhemmat tienneet, että… ” – neliosainen webinaarisarja on suunnattu ala- ja yläkoulu ikäisten lasten ja nuorten vanhemmille.

Olisipa vanhemmat tienneet mainoskuvaVanhempaininfot antavat koululaisten läheisille tietoa, miten kotona lasta voi tukea, jos hän kokee oppimisvaikeuksia.

Webinaarit on ryhmitelty kahteen osaan. Syyskuun webinaareissa: Miten tukea kotona? kerrotaan tietoa ala- ja yläkouluikäisten lasten oppimisvaikeuksista. Kummallekin ikäryhmälle on oma webinaari.

Webinaareissa saa tietoa ja vinkkejä, kuinka vanhemmat voivat tukea kotona oppimisvaikeuksia kokevaa lastaan. Lisäksi luentojen lopussa on mahdollisuus saada vastauksia luennon aikana esiin nousseisiin kysymyksiin mukana olevilta asiantuntijoilta.

Lokakuussa ovat webinaarien aiheena oppimisen tuen apuvälineet. Myös nämä webinaarit on jaettu ikäryhmien mukaan.

Miten tukea kotona? webinaarit juontaa kirjailija ja puhetaiteilija Jenni Janakka ja Oppimisen tuen apuvälineet webinaarit Erilaisten oppijoiden liiton Oppimisen apuvälinekeskuksen erityisasiantuntija Sari Haapala.

Vanhempaininfo webinaarit toteutetaan yhteistyössä Kuntoutussäätiön, Niilo Mäki Instituutin, Dateron sekä Suomen kielipolku SLI ry:n asiantuntijoiden kanssa. He esittelevät toimintaansa ja vastaavat osallistujien kysymyksiin chatissa.

Maksuttomat webinaarit ovat avoimia kaikille.

Oppimisvaikeudet ja kodin tuki artikkelin, jossa Erilaisten oppijoiden liiton kansalaistoiminnan päällikkö Jenny Eräsaari ja Vanhempaininfojen projektikoordinaattori Sini Sairanen kertovat tarkemmin webinaarien sisällöstä ja tavoitteista löydät verkkolehti LukSitkon sivuilta.

Tervetuloa!

Erilaisten oppijoiden liiton logo

 

 

Vanhempaininfo yhteistyökumppaneiden logot


Sisältö päivitetty 10.05.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons