Suoraan sisältöön

Chat-neuvonta

Mietitkö, mistä omat oppimisen haasteesi johtuvat? Askarruttaako etäopiskelu, ajanhallinta tai oppimistilanteisiin liittyvä ahdistus tai jännittäminen? Mistä saisit lisätukea tai tarkempia selvityksiä omista oppimisen ongelmista?

Oppimisvaikeus.fi -sivustolla toimii säännöllisesti chat, jossa voit jutella vapaamuotoisesti oppimisvaikeuksiin perehtyneen psykologin kanssa. Voit kysyä oppimisvaikeuksista sekä saada ohjausta erilaisiin oppimisen hankaluuksiin ja niihin liittyviin mielenterveyden ongelmiin. Chattiin voi tulla matalalla kynnyksellä, eikä etukäteen tarvitse osata nimetä ongelmiaan tai tarpeitaan kovin tarkasti.

Chatissa päivystävät neuropsykologi Johanna Nukari sekä psykologit Minna Parkkila, Johanna Stenberg, Kati Peltonen ja Elina Naamanka.

Oppimisen tuen keskuksen psykologit
Johanna Nukari, Minna Parkkila, Johanna Stenberg, Kati Peltonen ja Elina Naamanka.

Liity mukaan Oppimisvaikeus.fi-etusivulta: www.oppimisvaikeus.fi  Chat-ikkuna tulee näkyville vähän ennen chatin alkua. Huom! Jos chat painike ei ole näkyvissä etusivulla tarkista, että olet hyväksynyt kaikki evästeet. Voit muokata nykyisiä evästeasetuksiasi täältä.

Oppimisvaikeus-chatit syksyllä 2022

Chat on nyt kesätauolla ja auki 10.8. alkaen keskiviikkoisin klo 14.30-16.

Katso tarkemmat aikataulut Oppimisen tuen keskuksen chat-sivulta.

Tervetuloa!


Chat mainoskuva mies kirjoittaa vihkoon toisessa kädessä älypuhelin


Sisältö päivitetty 14.06.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons