Suoraan sisältöön

Oppiminen

Avoin yliopisto

Suomen yliopistot järjestävät kaikille avointa opetusta, johon voi osallistua iästä, pohjakoulutuksesta ja tavoitteista riippumatta.

Opiskelun taidot ja niiden kehittäminen – Helsingin yliopiston Avoin yliopisto

Opiskelutaidot – opintojen suunnittelu, lukeminen, kirjoittaminen, tiedonhakutaidot, kielitaito ja atk-taidot – ovat avain antoisaan opiskeluun.

Opetushallitus – Opettajan verkkopalvelu

Opetushallituksen ylläpitämä verkkopalvelu opetuksen, oppimisen ja niiden kehittämisen tueksi.

Etälukio

Etälukio-opiskelu tapahtuu yleensä aikuisten lukiokoulutuksen opetussuunnitelman perusteiden ja tuntijaon mukaan. Opiskelija ilmoittautuu etälukio-oppilaitoksen opiskelijaksi ja laatii yhdessä oppilaitoksen rehtorin, opinto-ohjaajan tai ryhmänohjaajan kanssa yksilöllisen opintosuunnitelman.

https://blogs.helsinki.fi/kielijelppi/

Kielijelppi on verkossa toimiva yliopistolaisten kieli- ja viestintäapuria. Kielijelppi soveltuu sekä itseopiskeluun, erilaisten tekstien ja esitelmien laatimiseen että viestinnän opetuksen suunnitteluun.

Nyyti ry – Opiskelijoiden tukikeskus

Nyyti edistää ja tukee opiskelijoiden henkistä hyvinvointia ja elämänhallintakykyä. Katso Nyytin verkkosivuilta heidän tarjontansa.

Peda.net -kouluverkko

Verkkopalvelu tarjoaa jäsenilleen verkkotyövälineitä sekä koulutus-, tuki-, kehittämis- ja tutkimuspalveluita.

Svenska nu

Svenska nu välittää suomenkielisille oppilaille kohtaamisia ruotsinkielisen kulttuurin kanssa ja kannustaa nuoria käyttämään ruotsia. Sivustolta löytyy harjoituksia, kielipelejä ja asiakaspalvelun käsikirja.

YLE Oppimisen verkkopalvelu

YLE Oppimisen verkkopalvelu tarjoilee tutustuttavaa ja opittavaa, kokeiltavaa ja testattavaa eri aloista kiinnostuneille surffaajille tai ammatikseen opettaville. Oppimisen palvelussa pääsee katselemaan ja kuuntelemaan yli 3000 video- ja ääniklippiä, tai tekemään liki saman määrän verkko-oppimateriaaleihin liittyviä tehtäviä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos tuottaa ratkaisuja työterveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Sivuilta löytyy hyödyllistä tietoa myös oppimisvaikeuksiin liittyen.


Sisältö päivitetty 09.08.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons