Suoraan sisältöön

Maksuton webinaari työnantajille: Oppimisen haasteiden huomioiminen työelämässä 18.4.2024

Oletko työnantaja, esimies tai oppimisvaikeuksia kohtaava ammattilainen? Halusitko kuulla oppimisvaikeuksien tukemisesta työelämässä?

Järjestämme Mielihyvin duunissa-hankkeessa maksuttoman tilaisuuden Oppimisen haasteiden huomioiminen työelämässä 18.4. klo 9.30-11.00

Suomalaisista työikäisistä noin joka viides kokee itsellään olevan oppimisen esteitä. Myös mielenterveydenongelmien taustalla voi olla oppimisen haasteita. Oppimisvaikeudet voivat heijastua työelämään monella tapaa, mutta niiden huomioiminen edesauttaa ratkaisevasti työntekijöiden suoriutumista ja psyykkistä hyvinvointia, ja sitä kautta lisää myös työntekijän tuottavuutta ja pysyvyyttä työssä. Kun työtehtäviä muokataan työntekijän haasteet ja vahvuudet huomioiden, hänen mahdollisuutensa menestyä työssään kasvavat huomattavasti.

Tilaisuus on suunnattu etenkin työnantajille, mutta on avoin myös muille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden ohjelma:

9.30 Tilaisuuden avaus

9.40 Oppimisvaikeudet ja työelämä – Minna Parkkila, psykologitutkija, Kuntoutussäätiö

10.00 Keinoja oppimisvaikeuksien tukemiseen työelämässä – Kirsi Dorsman, psykologitutkija, Kuntoutussäätiö

10.20 Oppimisen vaikeudet, mielen hyvinvointi ja kohtaaminen – Tarja Tikkanen, kouluttaja, YTM, sosiaalityöntekijä, AMO, ESH, Mielenterveyden keskusliitto

10.40 Kokemuspuheenvuoro

Tilaisuus on suunnattu etenkin työnantajille, mutta on avoin myös muille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tutustu myös muihin hankkeen maksuttomiin tilaisuuksiin: Mielihyvin duunissa tapahtumat

Mielihyvin duunissa
Mielihyvin duunissa

 


Sisältö päivitetty 09.04.2024

Jaa sivu!

Simple Share Buttons