Suoraan sisältöön

Chatissa voit jutella oppimisvaikeuksista – uutuutena nyt myös ryhmächat!

Oppimisen tuen keskuksen chatissa on mahdollisuus jutella vapaamuotoisesti oppimisvaikeuksista sekä saada tukea ja ohjausta erilaisiin oppimisen hankaluuksiin. Chatissa päivystävät oppimisvaikeuksiin perehtyneet psykologit.

Chatit keväällä 2020:

Yksilöchat asiantuntijan kanssa:

  • Keskiviikko 5.2., 18.3., 22.4. ja 27.5.20 klo 14 – 16.

Ryhmächat asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kanssa:

  • Keskiviikko 4.3. klo 14.30-16 Minullako oppimisvaikeus?
    Oletko pohtinut miksi oppiminen ei suju? Turhauttaako, kun panostaminen opiskeluun ei tuota tulosta? Oletko miettinyt, onko sinulla esimerkiksi lukivaikeus, keskittymisvaikeus tai matematiikan oppimisvaikeus? Tervetuloa chattiin juttelemaan!
  • Keskiviikko 8.4. klo 14.30-16 Mistä apua jännittämiseen?
    Miten toimia, kun ryhmätilanteet jännittävät? Pelottaako koetilanne? Mistä apua esiintymisjännitykseen? Tervetuloa mukaan juttelemaan!
  • Keskiviikko 6.5. klo 14.30-16 Pätkiikö keskittyminen? Takkuaako ajanhallinta?
    Huomaatko roikkuvasi somessa, kun pitäisi opiskella? Onko alkuun pääseminen vaikeaa? Jäävätkö tehtävät kesken? Tervetuloa chattiin jakamaan kokemuksia ja saamaan vinkkejä!

Oppimisvaikeus-ryhmächatissa jutellaan erilaisista oppimisvaikeuksiin liittyvistä aiheista paikalla olevien asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kanssa. Juttelu on vapaamuotoista ja rentoa. Voit jakaa omia kokemuksiasi, kysyä neuvoa ja saada vinkkejä aiheesta.

Liity mukaan chattailemaan täältä: www.oppimisvaikeus.fi

Tervetuloa juttelemaan!


Sisältö päivitetty 30.01.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons