Suoraan sisältöön

Chat-neuvonnasta yksilöllistä tukea nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksiin

Kuntoutussäätiön Oppimisen tuen keskus tarjoaa säännöllistä chat-neuvontaa nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksiin.

Chat-neuvontaan voi hakeutua, jos esimerkiksi pohtii syytä jo pidempään kestäneille oppimisen vaikeuksille tai miettii, mistä saisi apua. Tai jos etäopiskelu, oppimistilanteisiin liittyvä jännittäminen tai ajanhallinta askarruttaa. Psykologin kanssa voi myös miettiä, olisiko omia oppimisen haasteita syytä tutkituttaa tarkemmin ja missä.

Chat mainoskuva mies kirjoittaa vihkoon toisessa kädessä älypuhelinChat-neuvonnan kautta saa yksilöllistä ja luottamuksellista ohjausta oppimisvaikeuksiin perehtyneeltä psykologilta. Chattiin voi tulla matalalla kynnyksellä, eikä etukäteen tarvitse osata nimetä ongelmiaan tai tarpeitaan kovin tarkasti. Palvelu on maksuton.

Oppimisen tuen keskuksen palveluista saatu palaute on ollut erittäin myönteistä. Jo kuulluksi tuleminen koetaan tärkeäksi – se että joku ottaa vaikeudet todesta ja ymmärtää.

Oppimisvaikeus-chat keväällä 2022

Chat on auki keväällä 2022 parillisina keskiviikkoina klo 14.30 – 16. Liity mukaan Oppimisvaikeus.fi-etusivulta: www.oppimisvaikeus.fi Chat-ikkuna tulee näkyville vähän ennen chatin alkua.

Katso tarkemmat aikataulut Oppimisen tuen keskuksen chat-sivulta.

Chatissa päivystävät neuropsykologi Johanna Nukari sekä psykologit Minna Parkkila, Johanna Stenberg, Kati Peltonen ja Elina Naamanka.

Tervetuloa!


Sisältö päivitetty 22.03.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons