Suoraan sisältöön

Avoin etäoppimiskahvila 21.12. – tule mukaan!

Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen etäoppimiskahvilaan:

Tiistaina 21.12. klo 18–20, Nyytin ryhmächatissa.
Jutellaan teemalla: Miten erilaiset oppijat tulisi huomioida opinnoissa?

Korkeakouluissa opiskelee paljon opiskelijoita, joilla on erityisiä tarpeita, ohjauksen, opetuksen ja opiskelukäytäntöjen suhteen. Esimerkiksi oppimisen vaikeudet voivat kuormittaa opinnoissa jaksamista. Miten tuen tarpeet tulisi sinun mielestäsi ottaa huomioon? Jaetaan yhdessä kokemuksia, positiivisia ja negatiivisia, kuinka erityistarpeet on huomioitu. Tässä chatissa on mukana myös Kuntoutussäätiön psykologi Elina Naamanka, joka on perehtynyt oppimisvaikeuksiin. Häneltä voi kysellä oppimisen teemoista, kuten vaikeuksien tunnistamisesta, oppimisen tukemisesta ja tukipalveluista.

KahvikuppiNyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista.

Chatissa voit jutella täysin anonyymisti, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa juttelemaan!

Lue lisää ja liity mukaan juttelemaan Nyytin verkkosivuilla.


Tukea ja ohjausta oppimisvaikeuksiin myös Oppimisen tuen keskuksen chatissa

Tukea ja ohjausta oppimisvaikeuksiin on tarjolla myös Oppimisen tuen keskuksen chatissa joka toinen keskiviikko. Chatissa on aina paikalla oppimisvaikeuksiin perehtynyt psykologi.

Keskiviikkona 1.12. Oppimisvaikeus-ryhmächat klo 14.30–16. Jutellaan yhdessä teemalla: Mistä apua jännittämiseen? Miten toimia, kun ryhmätilanteet jännittävät? Pelottaako koetilanne? Mistä apua esiintymisjännitykseen? Paikalla neuropsykologi Johanna Nukari.  Tervetuloa mukaan juttelemaan!

Lue lisää chateista Oppimisen tuen keskuksen verkkosivuilta.


Sisältö päivitetty 03.01.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons