Suoraan sisältöön

Chat-palvelu

Haluaisitko jutella oppimisvaikeuksista ammattilaisen kanssa? Kaipaisitko ohjausta oppimisvaikeuksiin? Tai tukea etäopiskeluun?

Oppimisvaikeus.fi -sivustolla toimii säännöllisesti chat, jossa voit keskustella vapaamuotoisesti oppimisvaikeuksiin perehtyneen asiantuntijan kanssa. Voit kysyä oppimisvaikeuksista sekä saada tukea ja ohjausta erilaisiin oppimisen hankaluuksiin ja niihin liittyviin mielenterveyden ongelmiin.

Chatissa päivystävät neuropsykologi Johanna Nukari sekä psykologit Minna Parkkila, Johanna Stenberg, Kati Peltonen ja Elina Naamanka.

Oppimisen tuen keskuksen psykologit
Johanna Nukari, Minna Parkkila, Johanna Stenberg, Kati Peltonen ja Elina Naamanka.

Tervetuloa myös myös ryhmächattiin, jossa jutellaan eri teemoista. Chat on auki syksyllä 2021 joka toinen keskiviikko.

Liity mukaan juttelemaan Oppimisvaikeus.fi-etusivulta: www.oppimisvaikeus.fi  Chat-ikkuna tulee näkyville vähän ennen chatin alkua.

Chatit syksyllä 2021

Oppimisvaikeus-chat ja -ryhmächat on auki joka toinen keskiviikko klo 14.30-16.

Aikataulu ja ryhmächattien teemat:

 • Keskiviikko 20.10. Oppimisvaikeus-chat klo 14.30-16 (yksilöchat)
 • Keskiviikko 3.11. Oppimisvaikeus-ryhmächat klo 14.30-16
  • Jutellaan yhdessä teemalla: Pätkiikö keskittyminen? Takkuaako ajanhallinta? Huomaatko roikkuvasi somessa, kun pitäisi opiskella? Onko alkuun pääseminen vaikeaa? Jäävätkö tehtävät kesken? Tervetuloa chattiin jakamaan kokemuksia ja saamaan vinkkejä!
 • Keskiviikko 17.11. Oppimisvaikeus-chat klo 14.30-16 (yksilöchat)
 • Keskiviikko 1.12. Oppimisvaikeus-ryhmächat klo 14.30-16
  • Jutellaan yhdessä teemalla: Mistä apua jännittämiseen?
   Miten toimia, kun ryhmätilanteet jännittävät? Pelottaako koetilanne? Mistä apua esiintymisjännitykseen? Tervetuloa mukaan juttelemaan!
 • Keskiviikko 15.12. Oppimisvaikeus-chat klo 14.30-16 (yksilöchat)

Tule juttelemaan yksilöchattiin, kun haluat jutella oppimisvaikeuksiin perehtyneen psykologin kanssa ja kysyä oppimisvaikeuksista. Voit tulla juttelemaan, jos sinua askarruttaa esimerkiksi opinnoissa ja -työssä pärjääminen. Tai haluat vinkkejä, miten huomioida oppimisvaikeudet etäopinnoissa.

Ryhmächatissa on vaihtuvat teemat. Ryhmächatissa jutellaan vapaamuotoisesti psykologin ja muiden osallistujien kanssa. Voit jakaa omia kokemuksiasi ja saada vinkkejä.

Tervetuloa juttelemaan!


Oppimisvaikeus-chat mainos syksy 2021


Sisältö päivitetty 19.10.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons