Suoraan sisältöön

Oppi-digi -hanke (2020 – 2021): Verkkomuotoista tukea oppimisen vaikeuksiin

Oppi-digi -hanke

Oppimisen tuen keskus lisää Oppi-digi -hankkeessa verkkomuotoista tukea oppimisen vaikeuksiin. Tavoitteenamme on parantaa nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia saada maksutonta neuvontaa ja ohjausta oppimisvaikeuksiin sekä tarjota tietoa kohderyhmän parissa työskenteleville ammattilaisille ja järjestöille.

Chat-palvelu:

Joka toinen keskiviikko klo 14.30 – 16.00 oppimisen vaikeuksiin perehtynyt psykologi on paikalla auttamassa oppimiseen liittyvien kysymysten kanssa. Mukaan voi tulla kysymään mitä tahansa mielessä pyörivää oppimisaiheista kysymystä. Mukaan pääsee avaamalla Oppimisvaikeus.fi-etusivun.

Lue lisää chat-palvelusta: https://kuntoutussaatio.fi/oppimisentuki/tukea/chat/


Oppimisen tuen webinaarit:

Käynnistämme loppuvuodesta 2020 oppimisen tukemiseen liittyvän webinaari- eli verkkoseminaarisarjan. Webinaareissa kuullaan lyhyitä oppimiseen liittyviä alustuksia keskustellaan ja vaihdetaan oppimiseen liittyviä kokemuksia. Paikalle voi tulla myös kuuntelemaan. Webinaarit ovat avoimia niin oppimisvaikeuksia kokeville kuin ammattilaisillekin.

Lue lisää webinaareista: https://kuntoutussaatio.fi/oppimisentuki/koulutukset/


Verkkovalmennusta oppimisen ongelmiin:

Tarjoamme 2-5 kerran ohjausjaksoja, joissa on mahdollista käsitellä rajattua oppimiseen liittyvää haastetta ja pohtia siihen tukikeinoja yhdessä psykologin kanssa. Valmennus sopii myös oppimiseen liittyvän itseluottamuksen ja opinnoissa jaksamisen vahvistamiseen.

Lue lisää verkkovalmennuksesta: https://kuntoutussaatio.fi/oppimisentuki/tukea/verkkomuotoinen-yksilovalmennus/


Oppi-digin blogi:

Blogissa tarjotaan vinkkejä oppimiseen, erilaista oppimiseen ja oppimisen vaikeuksiin liittyvää sisältöä ja jaetaan hankkeen varrelta kertyviä kokemuksia.

Blogin löydät jatkossa tunnisteella Oppidigi: https://oppimisvaikeus.fi/category/blogit/


Oppi-digi-hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat ADHD-liitto ja Erilaisten oppijoiden liitto. Hanketta rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.

 

Oppi-digi -hanke tiiviisti


Sisältö päivitetty 20.09.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons